Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tânăra cântăreaţă pop americană Olivia Rodrigo a primit cele mai multe nominalizări la American Music Awards

nytimes.com
Olivia Rodrigo

Tânăra cântăreaţă pop americană Olivia Rodrigo, în vârstă de 18 ani, a primit joi cele mai multe nominalizări la ediţia din acest an a galei American Music Awards, unde va concura inclusiv pentru cel mai important trofeu al evenimentului - artistul anului - alături de o serie de favoriţi ai fanilor, precum Taylor Swift, Drake şi BTS, informează Reuters.

Olivia Rodrigo, care a pătruns pentru prima dată în topurile muzicale în luna ianuarie, a primit şapte nominalizări, inclusiv la categoriile "artistul anului", "cel mai bun artist debutant" şi "cântecul pop preferat" - unde va concura cu piesa ei de debut, "Drivers Licence".

În clasamentul artiştilor care au primit joi cele mai multe nominalizări urmează cântăreţul canadian The Weeknd, cu şase nominalizări, iar Doja Cat, starul reggaeton Bad Bunny şi cântăreţul R&B Giveon au primit fiecare cinci nominalizări.

Billie Eilish reprezintă o absenţă notabilă pe lista nominalizărilor, în pofida faptului că a lansat cel de-al doilea album de studio al ei în luna iulie. Kanye West, al cărui album "Donda" a avut cele mai mari vânzări din 2021 în prima săptămână după lansare, a primit o singură nominalizare, la categoria "artistul gospel preferat".

Olivia Rodrigo, The Weeknd, grupul de K-pop BTS, rapperul Drake şi cântăreaţa pop Ariana Grande vor concura la categoria "artistul anului" cu Taylor Swift, care a câştigat anul trecut acest trofeu pentru a şasea oară, stabilind un record în istoria galei.

Rapperii Saweetie, 24kGoldn şi Pop Smoke au fost nominalizaţi în premieră la aceste premii. Silk Sonic, noul duo R&B format în luna martie de Bruno Mars şi Anderson .Paak, a primit trei nominalizări, inclusiv la categoria "duoul/grupul pop preferat", relatează Agerpres.ro.

Grupul BTS, al cărui cântec "Butter" a petrecut 10 săptămâni în fruntea tipului Billboard pe durata verii, va concura la trei categorii: "artistul anului", "grupul pop preferat" şi "cântecul pop preferat".

American Music Awards, una dintre cele mai importante gale muzicale din Statele Unite, va avea loc la Los Angeles pe 21 noiembrie. Câştigătorii premiilor sunt stabiliţi în urma voturilor exprimate de fani.

Nominalizările la aceste premii ţin cont de performanţele din topurile muzicale Billboard, vânzările de albume, difuzările pe platformele de streaming şi la posturile de radio, precum şi de angajamentele artiştilor pe reţelele de socializare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.