Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tânăra speranță Crin Antonescu revine! PNL este salvat!

Eu nu îi pot opri pe liderii așa-zisei opoziții de dreapta din România să se autodistrugă și, odată cu ei, să scufunde și partidele pe care le conduc. Dar nici nu vreau să mă prefac că nu văd că, sub conducerea lui Ludovic Orban și a lui Klaus Iohannis, PNL a devenit o navă în derivă. Oamenii au pretenția că sunt principala forță de opoziție și susțin că ei reprezintă adevarata opoziție la PSD. E ridicol!

Am scris deja despre atitudinea lașă, lipsită de curajul asumării, în ceea ce privește referendumul pentru familie.

Speriați de bula progresistă de pe Facebook – care, oricum, va vota cu stângistul Cioloș, nu cu PNL – liderii liberali au fugit de orice asumare a valorilor creștine.

Doar câțiva primari liberali, oameni care înțeleg că adevărata Românie nu este reprezentată de o minoritate troțkistă, au încurajat alegătorii să iasă la urne și să voteze în favoarea familiei tradiționale.

 

Însă revenirea lui Crin Antonescu, în aplauzele nomenklaturii liberale, depășește orice capacitate de înțelegere a unui om rațional.

Cum să-l pui pe listele pentru Parlamentul European, pe o poziție eligibilă, pe fostul senator USL de Teleorman, care, prin 2013, striga sus și tare că Dragnea e nevinovat?  Timp de cinci ani, cât a condus PNL, Crin Antonescu a transformat partidul său într-o anexă a PSD.

Nu a promovat nici o inițiativă liberală, în guvernarea Ponta. Dimpotrivă, a acceptat toate măsurile socialiste ale PSD și le-a susținut public. Taxa pe stâlp și supraacciza pe carburante au fost două din “proiectele liberale” girate de Crin Antonescu, prin ministrul de finanțe Daniel Chițoiu (PNL, la acel moment), în guvernarea Ponta.

 

Promovarea unor politicieni îmbătrâniți în rele, de către PNL, pe listele pentru Parlamentul European, arată două lucruri. În primul rând, acest partid nu vrea și nu poate să recruteze figuri proaspete, nepătate.

De exemplu, nici un antreprenor care și-a dezvoltat afacerea pe cont propriu, fără contracte cu statul, nu și-a găsit loc în conducerea PNL.

 

În al doilea rând, este clar că discursurile anticorupție și pro-familie sunt vorbe goale, în PNL.

Oamenii se bucură că DNA-ul a fost distrus de Dragnea pentru că astfel pot să sifoneze și ei, liniștiți, resursele statului, fie la nivel local, fie la nivel central, dacă mai ajung la guvernare. Cât privește atitudinea față de referendumul pentru familie, îmi pare rău să o spun, dar actualii lideri liberali nu au nici o credință. Nu le pasă de nimic în afară de afacerile lor, prin care sifoneaza bugetul.

 

E bine că referendumul pentru familie va separa apele, între opoziția de dreapta și anexele de stânga ale PSD.

 

Spre deosebire de liderii PNL, eu spun cu toată forța: voi vota la referendum în favoarea familiei tradiționale!

 

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.