Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tanya Roberts trăiește: partenerul ei i-a anunțat moartea din greșeală

Tanya Roberts

Moartea fostei Bond Girl Tanya Roberts a fost anunţată din greşeală de partenerul ei, scrie Variety, relatează News.ro. Reprezentantul ei Mike Pingel a declarat pentru Variety că deşi partenerul ei, Lance O’Brien, a crezut iniţial că a murit, spitalul a sunat luni dimineaţă să anunţe că este încă în viaţă. Cu toate acestea, Pingel a spus că Roberts rămâne internată în condiţie "gravă".

O’Brien a putut fi auzit spunând “Oh, mulţumesc Domnului!” când a dat un interviu pentru "Inside Edition".

Site-ul TMZ a fost primul care a anunţat că actriţa încă trăieşte.

Roberts a jucat rolul Stacey Sutton în filmul din franciza James Bond “A View to a Kill” (1985), precum şi Midge Pinciotti în “That ’70s Show”, între anii 1998 şid 2004.

Actriţa în vârstă de 65 de ani a fost internată la spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles după ce i s-a făcut rău acasă în Ajunul Crăciunului, după o plimbare cu căinii. A fost conectată la un ventilator pentru că nu putea respira.

Nu se ştie cum a apărut eroarea, mai ales că în prezent spitalele din sudul Californiei sunt supraaglomerate din cauza internărilor pacienţilor infectaţi cu Covid-19. Între 25 şi 28 decembrie nu au existat paturi disponibile la terapie intensivă în zona în care se află şi spitalul Cedars-Sinai.

Citește și: DOLIU în muzică! A murit autorul piesei You'll Never Walk Alone: soţia sa, fiicele şi nepoţii sunt devastaţi

Născută Victoria Leigh Blum, Roberts a avut o carieră de succes în modelling şi a apărut în câteva spectacole pe Broadway. A debutat în 1975 în filmul "The Last Victim". Apoi, a jucat în "The Beastmaster" (1982), "Sheena: Queen of the Jungle" (1984), "Body Slam" (1987) şi "Night Eyes" (1990).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.