Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Târgul de artă stradală de Florii va avea loc pe aleea pietonală din faţa Teatrului `Toma Caragiu` din Ploieşti în perioada 7-9 aprilie

Targ Paste

Cea de-a doua ediţie a Târgului de artă stradală de Florii va avea loc, în perioada 7-9 aprilie, pe aleea pietonală din faţa Teatrului "Toma Caragiu" din Ploieşti, în cadrul evenimentului fiind organizate diverse activităţi, între care spectacole de teatru pentru copii, ateliere de creaţie, concerte, dar şi o vânătoare de ouă de Paşte.

Potrivit unui comunicat transmis, vineri, de Teatrul "Toma Caragiu", la cea de-a doua ediţie a acestui eveniment vor avea loc activităţi de animaţie stradală, vor putea fi admirate expoziţii de păpuşi şi costume, iar artişti pe catalige vor încânta participanţii cu extraordinara lor uşurinţă de mişcare şi costumaţiile impresionante, conform Agerpres.

"Vor avea loc spectacole de teatru pentru copii, ateliere de creaţie, spectacole de cântece şi dansuri populare, concerte de muzică folk şi de muzică uşoară, dar şi o vânătoare de ouă de Paşte, organizată în curtea Muzeului Judeţean de Istorie şi Arheologie Prahova. (...) În cazul în care vremea va fi nefavorabilă, atât spectacolele, cât şi atelierele se vor desfăşura în foaierul teatrului", arată sursa citată.

Evenimentul este organizat de Teatrul "Toma Caragiu" Ploieşti, în parteneriat cu Casa de Cultură "Ion Luca Caragiale" a municipiului Ploieşti, cu sprijinul Primăriei Ploieşti

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.