Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Târgul de Crăciun din Brașov este deschis: Colliban ne promite o lună decembrie plină de bucurie

targ de craciun brasov

Târgul de Crăciun din Brașov a fost deschis joi. Luminițele au fost aprinse de primarul municipiului Brașov, Allen Colliban: „Avem o lună decembrie plină de bucurie”

„Decembrie de poveste a aprins luminițele Crăciunului la Brașov - Mii de brașoveni au numărat, alături de primar, secundele rămase până la aprinderea luminițelor din Bradul de Crăciun și din centrul istoric”, anunță Primăria municipiului Brașov, potrivit mediafax.

Potrivit sursei citate, tot joi s-a deschis și cel mai mare Târg de Crăciun al Brașovului și au început evenimentele dedicate sărbătorilor de iarnă.

„Le-am pregătit brașovenilor și turiștilor o lună plină de evenimente. Avem Târg de Crăciun, carusel, bradul de Crăciun din Piața Sfatului, dar și cele din cartiere, luminițe în tot orașul, evenimente la instituțiile noastre culturale, avem o lună decembrie plină de bucurie. Îi așteptăm pe toți românii să se bucure alături de noi. La Mulți Ani, Brașov, La Mulți Ani, România”, le-a transmis primarul Allen Coliban brașovenilor și turiștilor din Piața Sfatului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.