Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tăriceanu, APEL la judecători: Cere o pedeapsă mai DURĂ pentru cel care l-a PĂCĂLIT

tariceanu

Calin Popescu Tariceanu incearca sa ii convinga pe judecatorii Curtii de Apel Bucuresti sa il pedepseasca si mai aspru pe cel care l-ar fi inselat in urma cu cativa ani intr-o afacere cu o masina.

Presedintele Senatului nu este de acord cu pedeapsa primita de inculpat asa ca solitia majorarea ei. Inculpatul, care locuieste in Germania, nu a venit nici acum, dar se discuta despre varianta emiterii unui mandat de aducere, cu toate ca barbatul si-a trimis avocatul sa il reprezinte. Paradoxal, gratierea sustinuta de Tariceanu l-ar scapa pe presupusul samsar de masini de inchisoare, anunta Stirileprotv.ro.

Citeste si: Acuzații BOMBĂ: General SRI, omul de legătură între instanțe și SRI. Magistrați, șantajați

Tariceanu l-a acuzat pe samsarul de masini de lux ca l-a pacalit, promitandu-i ca ii va cumpara o limuzina pentru care a platit 14.500 de euro. Demnitarul a ramas insa cu paguba, pentru ca nu a mai vazut nici masina, nici banii. In martie anil acesta, individul a fost condamnat, in prima instanta, la sase luni cu executare si trebuie sa acopere si paguba - plus dobanda legala, circa 5.000 de euro. El a contestat insa decizia, cerand sa fie condamnat cu suspendare.

Individul ar fi de fel din Targu Mures si i-a facut o oferta de nerefuzat: un Mercedes la mana a doua, impecabil, cu numai 14.500 de euro. Tariceanu, fost importator auto, a crezut povestea dupa ce a primit fotografii cu o limuzina. Masina era de fapt fotografiata in vitrina unui dealer german si nici vorba sa fie trimisa in Romania. Tariceanu a asteptat in zadar ca masina sa ii fie adusa. Si-a dat seama dupa un timp ca fusese inselat si a facut plangere la politie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.