Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tăriceanu, gafă de cascadorii râsului - FOTO & VIDEO

pod agigea

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, s-a aflat joi pe noul pod de la Agigea, peste Canalul Dunăre-Marea Neagră. Venit pentru a verifica lucrările, împreună cu vicepremierul Liviu Dragnea, Tăriceanu a crezut că se află de fapt pe vechiul pod, de pe DN39. Jurnaliştii i-au explicat că a încurcat podurile, însă preşedintele Senatului era convins că ştie mai bine: "Vin de la Bucureşti şi ştiu mai mult ca voi."

Continuând dialogul cu jurnaliştii care i-au explicat că nu este vorba despre podul hobanat care a funcţionat şi înainte şi a trecut prin lucrări de întreţinere, ci despre un pod nou, Tăriceanu a răspus: "Este un pod parţial nou!”. El a spus că ştie pentru că a mai trecut pe acest pod, dar a tăcut încurcat când jurnaliştii i-au arătat podul vechi, aflat la câteva sute de metri în aval.

În ajutorul lui Tăriceanu a intervenit vicepremierul Liviu Dragnea. "Până la urmă e cel mai mare pod hobanat din România, ce face legătura între nordul şi sudul Portului Constanţa şi, de asemenea, face legătura cu A4, varianta ocolitoare a municipiului Constanţa şi se evită trecerea prin Lazu şi Agigea. (...) Mai urmează acum şi infrastructura şi drumurile de acces. Este o investiţie extrem de importantă pentru Constanţa şi toată zona de aici. Este până la urmă o lucrare de artă cu care Constanţa o să se mândrească”, a declarat Liviu Dragnea, potrivit Mediafax.

content-image

content-image

content-image

 

Sursă foto şi video: Claboo Media

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.