Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tăriceanu se încălzește pentru prezidențiale? Răspunsul FERM al ALDE

Inquam Photos / Octav Ganea
tariceanu parlament

Călin Popescu Tăriceanu îşi pregăteşte terenul pentru alegerile prezidenţiale, informează Antena3. Cei de la ALDE insistă că şeful Senatului ar trebui să fie propunerea coaliţiei pentru scrutinul de anul viitor şi cer susţinerea PSD în acest sens. Au pregătit sondaje în fiecare judeţ pentru a măsura şansele lui Tăriceanu şi urmează să le prezinte curând.

Codrin Ștefănescu, reacție virulentă în scandalul protocoalelor: 'Românii trebuie să afle şi partea nevăzută a lor'

Într-o intervenție telefonică la Antena3, purtătorul de cuvânt al ALDE, Varujan Vosganian, a declarat că nu a fost declanșată nicio procedură privind alegerea candidatului pentru prezidențiale din 2019, această discuție fiind una prematură.

„Nu a fost declanșată nicio procedură privind alegerea candidatului pentru prezidențiale din 2019. Această discuție este prematură acum și este lansată în opinia publică, fără să existe o exprimare oficială din partea ALDE. Doamnă, mă întrebați de data asta neoficial. Eu pot să vă spun că nu am fost ales purtător de cuvânt între anumite ore. De aceea îmi este foarte greu să vă dau un răspuns neoficial, atunci când dvs mă invocați într-o calitate oficială. Tot ce spun eu trebuie să aibă un corespondent în deciziile instituționale ale ALDE. Nu s-a discutat nimic despre candidatura dlui Clin Popescu Tăriceanu . Sondajele sunt sondaje”, a spus Varujan Vosganian, într-o intervenție telefonică la Antena3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.