Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tatăl lui Meghan, dezvăluiri emoționante - de ce îl invidiază pe prinţul Charles şi cum a aflat despre nepot: 'Recunosc că am plâns'

Heart
Meghan de Sussex

Thomas Markle, tatăl ducesei de Sussex, a povestit într-un documentar difuzat de Alaska TV/ Channel 5 ce făcea în timp ce privea la televizor căsătoria fiicei sale cu prinţul Harry, singur, într-o "casă goală", imediat după ce fusese externat după un atac de cord, a relatat Daily Mail, conform Mediafax.

În documentarul de 90 de minute difuzat miercuri, Thomas Markle a descris momentele în care a fost nevoit să-şi privească fiica păşind spre altar, de acasă, din faţa televizorului, în timp ce se refăcea după atacul de cord suferit.

Părând emoţionat, tatăl ducesei de Sussex a mărturisit că era "gelos" pe prinţul de Wales, care era alături de Meghan în locul lui, relatează Daily Mail. "Fiica mea arăta minunat. Regret că nu am putut participa la nuntă. Recunosc că am plâns... Nici până în ziua de azi nu am putut uita acele clipe", a spus acesta.

Misiune dificilă pentru Simona Halep în turul 3 la Australian Open: Întâlneşte în premieră o jucătoare aflată pe val

Thomas Markle, în vârstă de 75 de ani, care nu a mai vorbit cu fiica sa din luna mai a anului 2018, a detaliat momentele care au dus la destrămarea relaţiei lor şi l-a acuzat pe prinţul Harry că a acţionat ca un "copil sensibil" de 12 ani. A menţionat şi că nu şi-a cunoscut încă nepotul, din cauza relaţiei "complicate" cu fiica sa.

De altfel, şi despre sarcina ducesei a aflat tot din presă: "Este aproape o glumă când le spui oamenilor că ai auzit despre asta la radio". Nu îşi pune speranţele într-o împăcare cu Meghan, adăugând că s-ar putea ca aceasta să îl mai vadă abia la înmormântarea sa.

În legătură cu pretenţiile lui de a fi plătit pentru dezvăluirile făcute, el susţine că este dreptul lui, cu atât mai mult cu cât casa regală, dar mai ales Harry şi Meghan, îi sunt datori pentru tot ceea ce a suferit în ultimii ani.

În documentarul de 90 de minute au fost folosite fotografii din arhiva personală a familiei lui Meghan, precum şi diverse obiecte dăruite de familia regală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.