Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Taxă 0 la gunoi pentru locuitorii sectorului 2

Primaria Sector 2

La propunerea viceprimarului Dan Cristian Popescu, Primăria sector 2 supune dezbaterii publice proiectul de hotărâre pentru acordarea subvenției integrale  a taxei de habitat.

După ce noua taxă de habitat de la sectorul 2 a generat discuții și polemici câteva luni de zile, primăria dorește să pună în practică ceea ce și-a asumat încă de anul trecut: taxă 0 la gunoi pentru colectare selectivă. Locuitorii sectorului 2 sunt invitați să acceseze site-ul primăriei pentru a se informa în privința documentației și a rapoartelor de specialitate.

Citește și: Ambulatoriul integrat al Institutului de Psihiatrie Socola din Iaşi va fi modernizat cu ajutorul fondurilor europene

„Nu este corect să acordăm subvenții persoanelor care nu contribuie cu nimic în cadrul comunității. În sectorul 2 vrem să premiem colectarea selectivă prin 0 lei taxă la gunoi. Astfel, începând cu 1 ianuarie 2020, asociațiile de proprietari și cetățenii care vor colecta selectiv 25% fracție uscată din cantitatea de gunoi produsă vor avea subvenție integrală”, ne-a declarat Dan Cristian Popescu.

Sunt așteptate propuneri de modificare a proiectului, sugestii sau contestații de la persoanele interesate până la data de 03.05.2019, potrivit unui comunicat remis STIRIPESURSE.RO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.