Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Teatrul de Comedie a lansat înscrierile pentru Concursul de Comedie Românească

Teatrul Le Phénix Scène Nationale

Înscrierile pentru Concursul de Comedie Românească, ediţia a XV-a, au fost lansate de Teatrul de Comedie. Competiţia va premia cele mai bune comedii scrise de autori români, comedii care, girate de un juriu format din profesionişti, vor avea şansa să stea la baza unor viitoare producţii de teatru, potrivit news.ro.

Organizatorii au transmis, printr-un comunicat de presă, că textele trebuie să aparţină genului comic, să fie nepublicate şi nemontate pe scenă, la teatrul de televiziune sau radiofonic; piesele trebuie trimise în trei exemplare, în format fizic, la adresa: Strada Sf. Dumitru, nr. 2, sector 3, cod 030079, Bucureşti.

Citește și: Exclusiv! Ludovic Orban dă cărțile pe față! Cine va candida din partea PNL-ului?

Conform regulamentului, textele trebuie să cuprindă pe prima pagină titlul piesei, fără menţionarea autorului; tehnoredactarea textelor trebuie realizată cu diactritice; manuscrisele trimise pentru concurs nu se înapoiază.

Data limită de depunere a textelor este 15 martie, iar câştigătorii vor fi anunţaţi în cadrul Festivalului Comediei Româneşti - festCO 2020, ediţia a XVII-a.

Concursul de Comedie Românească este un proiect iniţiat în anul 2006, iar de paisprezece ediţii, prin intermediul acestuia s-au descoperit texte inedite şi a fost încurajată dezvoltarea unei noi generaţii de dramaturgi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.