Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Teatrul Ion Creangă organizează ateliere de creație cu ocazia sărbătorilor pascale

evz.ro
Teatrul La Scala din Milano

Teatrul Ion Creangă difuzează, online, pe conturile sale de social media, un program de activităţi de creaţie realizate cu prilejul sărbătorilor pascale începând de marţi până pe 3 mai, informează Agerpres.

Cei mai mici spectatori se vor putea bucura de ateliere cu idei pentru decorarea ouălor de Paşte sau pentru realizarea unor accesorii speciale, dar şi de animaţii inspirate de legenda iepuraşului de Paşte. De asemenea, Teatrul Ion Creangă propune pentru părinţi ateliere de confecţionare a unor jucării handmade tematice, dar şi sesiuni de joacă culinară creativă alături de copii.

Printre atelierele organizate se numără cele de bricolaj, de joacă culinară creativă sau pentru adulţi. Programul este completat de două animaţii "cu tâlc, zvâc şi ţup" realizate pentru cei mici - "Legenda Iepuraşului de Paşte" (voce: Alexandrina Halic, ilustraţii: Mihai Verbiţchi) şi pentru cei foarte, foarte mici - poezia "Iepuraşul de Paşte" (voce: Camelia Andriţă, ilustraţii: Delia Ionescu).

Programul atelierelor debutează marţi cu "Coroniţe vesele de primăvară" - idei creative pentru cei mici cu Eliza Teofănescu, urmat joi de "Iepuraş nouraş: un prieten din arpaca?" - idei creative pentru jucării handmade, cu Nicoleta Rusu.

Citește și: INEDIT Confesiunile unui călugăr în timpul pandemiei: Mi-e frică de o viitoare ‘castă a talibanilor’ ortodocși!

Toate activităţile pot fi accesate online, gratuit, pe platformele Facebook, Youtube şi Instagram, urmărind pagina Teatrului Ion Creangă.

Programul este derulat în cadrul TIC ONLINE, un proiect lansat de Teatrul Ion Creangă în luna noiembrie 2020, pentru a rămâne aproape de tinerii săi spectatori, oferindu-le o alternativă de conectare cu universul personajelor şi poveştilor pe durata suspendării activităţii din sălile de spectacol.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.