Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Temutul interlop Adrian Corduneanu, ELIBERAT înainte de termen de un complet din care a făcut parte și judecătorul Cristi Danileț

Ziar de Cluj
Adrian Corduneanu

A fost condamnat pentru șantaj la aproape cinci ani de detenție, însă va ieși din penitenciar cu doi ani mai devreme decât prevedea sentința magistraților. Cunoscutul interlop Adrian Corduneanu a fost eliberat înainte de termen, printr-o decizie a magistraților de la Tribunalul Cluj. Unul din cei care au decis că temutul Corduneanu poate părăsi penitenciarul mai devreme este cunoscutul magistrat Cristi Danileț. Al doilea magistrat din completul care a stabilit că eliberarea condiționată se impune în cazul lui Corduneanu se numește Marius Lupea.

Citește și: Lia Olguța Vasilescu a LUAT FOC după anunțul lui Iohannis: Îi dăm noi drafturi cu întrebări: câte case trebuie să furi ca să ajungi președinte

"Adrian Corduneanu a fost eliberat luni din penitenciar, printr-o decizie dată de magistrații Tribunalului Cluj. Adrian Corduneanu era condamnat la 4 ani și 8 luni de închisoare cu executare pentru săvârșirea infracțiunii de șantaj.

În baza art.4251 alin.7 pct.2 lit.a C.pr.pen. rap. la art.597 alin.8 C.pr.pen. admite contestaţia formulată de condamnatul Corduneanu Adrian deţinut în prezent în Penitenciarul Satu Mare, împotriva sentinţei penale nr.154/18.02.2019 a Judecătoriei Gherla (pronunţată în dosarul nr.***/****/2019), pe care o desfiinţează în întregime. Soluţionând cauza, în temeiul art.587 alin.1 C.pr.pen. dispune liberarea condiţionată a condamnatului C.A. din executarea pedepsei de 4 ani şi 8 luni închisoare aplicată prin sentinţa penală nr.787/2017 a Judecătoriei Iaşi. Dispune punerea de îndată în libertate a condamnatului, dacă nu este arestat în altă cauză. Potrivit art.275 alin.3 C.pr.pen. cheltuielile judiciare avansate de stat, la fond şi în contestaţie, rămân în sarcina acestuia. Definitivă. Pronunţată în şedinţa publică din data de 01.04.2019”, se arată în soluția definitivă dată de Tribunalul Cluj, conform Ziar de Cluj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.