Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tencuaială cu risc de desprindere de la 32 de balcoane dintr-un bloc din Râmnicu Vâlcea, îndepărtată de pompieri

Inquam Photos / Costin Dinca
INCENDIU - BOLI INFECTIOASE Constanta pompieri

Tencuiala ce prezenta risc de desprindere de la 32 de balcoane dintr-un bloc din centrul municipiului Râmnicu Vâlcea a fost îndepărtată, miercuri, de pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea.

Pompierii au fost solicitaţi să intervină, miercuri, în jurul prânzului, pentru a îndepărta tencuiala şi alte elemente din componenţa unor balcoane, ce prezentau pericol pentru trecători, potrivit Agerpres.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Vâlcea, Octavian Fulger, pompierii au acţionat timp de mai multe ore cu autoplatforma de lucru la înălţime şi au îndepărtat tencuială şi material de zidărie de la 32 de balcoane ce puneau în pericol trecătorii.

"Angajaţii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă General Magheru al judeţului Vâlcea au fost solicitaţi astăzi în jurul orelor prânzului pentru degajarea mai multor elemente de tencuială aflate în echilibru precar, la balcoanele mai multor apartamente din centrul municipiului Râmnicu Vâlcea, pe strada Regina Maria, bloc Cozia. Ajunşi la faţa locului, pompierii militari au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificate 15 balcoane ale căror elemente constructive stăteau să cadă. Acestea reprezentau un pericol real, atât pentru locatarii blocului, cât şi pentru trecătorii care tranzitau zona. După restricţionarea accesului trecătorilor şi eliberarea curţii blocului de autoturisme parcate, s-a acţionat cu ajutorul autoplatformei de lucru la înălţime, pericolul căderii de tencuială şi altor elemente din componenţa balcoanelor fiind înlăturat", a precizat Octavian Fulger.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.