Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

TENSIUNE la FCSB - Tănase îl apără pe Stoian, după ce acesta a fost aspru criticat de patronul Gigi Becali

www.gsp.ro
FCSB Florinel Coman, Florin Tănase

Florin Tănase (24 de ani) i-a luat apărarea noului său coleg Adrian Stoian, care a fost aspru criticat de finanţatorul Gigi Becali după primul meci al campionatului, cu Dunărea Călăraşi, scor 1-1.

În conferinţa de presă premergătoare jocului cu FC Hermannstadt, Florin Tănase a subliniat faptul că Stoian (27 de ani) are nevoie de mai mult timp de acomodare: "Ne inţelegem foarte bine cu nou-veniţii. Nu poţi să judeci un fotbalist după 50 de minute jucate. Stoian e un fotbalist valoros, care ne va ajuta cu siguranţă", a declarat "Tase", la conferința de presă premergătoare jocului FCSB-Hermmanstadt, scrie Mediafax.

Citește și: Codrin Ștefănescu ANUNȚĂ RĂZBUNAREA PSD după plecările la Pro România: Ne pregătim să primim între 8 şi 11 parlamentari din alte partide

Stoian a revenit în campionatul României după o perioadă lungă petrecută în Italia şi era văzut drept un transfer de calitate pentru FCSB. Mijlocaşul a fost titular în prima partidă din 2019 a roş-albaştrilor, însă nu a impresionat şi a fost schimbat după doar 51 de minute. La final, Becali a izbucnit în stilul său caracteristic, declarându-se foarte nemulţumit de fostul jucător de la Crotone.

"Cum să iei campionatul cu Stoian? N-ai cum să iei campionat aşa! Eu nu cred în Stoian. Nu cred că e mare fotbalist. Poate să spună cine o vrea şi cine n-o vrea. Nu cred, l-am văzut aseară. Eu l-am luat pentru că mi-au spus alţii. Eu cred că am dat lovitura, şi o să vedeţi dacă mă pricep la fotbal, cu Matei. El e fotbalist de mare clasă", a declarat Becali după jocul cu Dunărea

FCSB - Hermannstadt, luni de la ora 20:00, pe Arena Naţională.

"Ne dorim foarte mult să câştigăm, cei de la Hermannstadt au o echipă bună, cu experienţă, care se apăra foarte bine şi joacă pe contraatac. Ne dorim prima victorie, să mulţumim şi patronul, pentru că doreşte tiki-taka", a declarat Tănase şi despre jocul din Liga I Betano.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.