Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandalul din PSD continuă: Teodorovici, replici dure pentru Firea și Negoiță

psd

Eugen Teodorovici a criticat ieșirile lui Gabriela Firea și Robert Negoiță care au criticat public conducerea PSD și pe președintele partidului, Viorica Dăncilă. Teodorovici a declarat la Antena 3 că niciunul dintre cei care critică acum partidul nu era atât de vocal pe timpul lui Dragnea.

Citește și: Detalii despre soția lui Călin Popescu Tăriceanu! Cât încasează aceasta,dar și ce cadouri i-a facut soțul

"Mă uit la ai mei colegi cu funcţii de conducere de ani de zile care prezintă în mod public ceea ce nu au prezentat în forurile de conducere din partid.  Dacă o desemnează CEX-ul foarte bine, să meargă dânsa şi toţi o susţinem pe dânsa. Discutăm în partid, spuneţi ce aveţi de spus şi punct. Sunt foarte multe ieşiri care, până să se întâmple ce s-a întâmplat cu preşedintele partidului, nu am auzit la şedinţe pe cineva să fie atât de vocal. Era linişte", a spus Eugen Teodorovici.

Teodorovici l-a criticat şi pe primarul sectorului 3, despre care a spus că "a fost de faţă” la luarea unor decizii şi abia acum spune ce îl nemulţumeşte: "Sunt foarte mulţi colegi care amestecă lucrurile, o iau personal. Nu trebuie să schimbăm relaţia de prietenie dacă decizia în partid este aceasta, în care tu nu eşti inclus".

"După alegeri nu am văzut vreun lider al partidului care să fie convins că putem cştiga preşedinţia. Uşor, uşor au început să prindă curaj. (...) Cu astfel de tabere, discuţii în afara partidului nu cred că ne ajută”, a mai spus Teodorovici.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.