Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Theodor Paleologu a descoperit o specie de deștepți - 'dedesuptologii': 'Nimic nu e ce pare, totul are un dedesupt, ce vedem e manevrat din spate'

Agerpres
Theodor Paleologu

Theodor Paleologu, candidatul PMP la prezidențiale, susține pe Facebook că există pe lumea asta o specie de deștepți pe care el îi numește „dedesuptologi”, punctând că matricea lor mentală are un principiu simplu: „nimic nu e ce pare, totul are un dedesupt, ce vedem e manevrat din spate”.

„Există pe lumea asta o specie de deștepți pe care i-aș numi dedesuptologi. Matricea lor mentală are un principiu simplu: nimic nu e ce pare, totul are un dedesupt, ce vedem e manevrat din spate. Poți să spui orice, ei nu ascultă, pentru ei nu contează decît presupusul dedesupt. Sigur, dedesuptologii sînt de diferite feluri în funcție de temperament (euforici, depresivi, agresivi, pasiv-agresivi etc) sau de dedesuptul ales (serviciile, masoneria, multinaționalele, intelectualii medievali etc.). Dar au ceva în comun: sînt complet imuni la orice iese din schema lor de interpretare”, scrie Paleologu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.