Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tineretul Alianţei Liberalilor şi Democraţilor se alătură iniţiativei civice 'Let's do it Romania, World Cleanup Day'

Claudiu Daniel Catana

Tineretul Alianţei Liberalilor şi Democraţilor (TLDE) şi-a mobilizat toţi membrii organizaţiilor din ţară pentru a participa pe 15 septembrie 2018, ca voluntari, la "World Cleanup Day", o iniţiativă civică iniţiată în ţara noastră de "Let's Do It, Romania". 

TLDE salută acţiunea "World Cleanup Day", prin care se doreşte ca 5% din populaţia planetei să participe în această zi la strângerea deşeurilor, pentru a trage un semnal de alarmă la nivel internaţional asupra colectării selective şi reciclării, într-un cuvânt, asupra economiei ecologice. Let's Do It, Romania şi-a propus ca la această acţiune să participe un milion de voluntari români, care se alătură, astfel, voluntarilor din cele peste 150 de ţări ale planetei, care se implică în "World Cleanup Day".

Claudiu Daniel Catana, preşedintele TLDE, susţine că această zi a curăţeniei naţionale este o oportunitate extraordinară pentru tinerii organizaţiei de tineret a ALDE de a demonstra că în România educaţia ecologică este foarte importantă şi este baza economiei circulare. 

"Participăm cu membri de la toate filialele TLDE, de la nivel naţional. Ne-am înscris cu toţii pe site-ul ascociaţiei, iar responsabilul nostru de proiect este Andrei Mina-Drăghici, vicepreşedintele Consiliului Naţional al TLDE. În fiecare filială TLDE din ţară s-a constituit câte o echipă formată din minimum 100 tineri. Pe 15 septembrie, membrii organizaţiei noastre, ce vor purta însemnele TLDE sau ALDE, vor participa la acţiuni de colectare a deşeurilor şi de igienizare în toată ţara, în zonele din care fac parte", afirmă Claudiu Daniel Catana.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.