Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Toni Greblă a EXPLODAT după declarațile lui Timmermans: 'Încă o dovadă a dublului standandard'

NewsBV
Toni Grebla

Secretarul general al Guvernului, Toni Greblă, a declarat miercuri, pentru MEDIAFAX, că afirmațiile lui Frans Timmermans reprezintă ” încă o dovadă a dublului standard pe care îl practică organismele europene” și a cerut CSM să reacționeze.

Citește și: Adrian Năstase, REACȚIE FULGER după ce a fost uitat de pe lista invitaților din Parlament: 'La ora 12 am primit o invitație pentru ora 14'

”Este încă o dovadă a dublului standard pe care îl practică organismele europene și reprezintă un îndemn la adresa autorităților de la București să încalce Constituția și legile țării. Prima instituție care, în opinia mea, ar trebui să reacționeze la o astfel de declarație ar trebui să fie Consiliul Supoerior al Magistraturii, care este garantul independenței Justiției și să comunice autorităților de la Bruxelles că nicio autoritate administrativă din România nu poate să intervină într-un dosar care este în curs de cercetare sau de judecată”, a declarat pentru MEDIAFAX Toni Greblă.

Reacția lui Greblă vine ca urmare a faptului că Frans Timmermans, prim- vicepreședintele Comisiei Europene, a declarat miercuri că avertizează Guvernul de la București să nu întreprindă acțiuni care să afecteze sistemul judiciar, menționând că a avut numeroase discuții cu prmeierul Viorica Dăncilă în ultimele două luni.

"Situația din România. Am informat Colegiul cu privire la situația din România. România trebuie să revină urgent la un proces de reformă și să se abțină de la orice măsuri care ar putea să ducă la un regres al tuturor lucrurilor realizate în ultimii ani..Aș vrea să avertizez Guvernul român să nu întreprindă acțiuni care să afecteze sistemul judiciar și să creeze impunitate pentru funcționarii de nivel înalt care au pedepse și condamnări pentru corupție", a declarat prim-vicepreședintele CE.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.