Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

TOP CINEMA 'Deadpool', lider în continuare al box office-ului nord-american

film

Filmul 'Deadpool', despre aventurile unui antiterou al universului Marvel cunoscut pentru umorul său negru, rămâne în fruntea box office-ului nord-american al treilea weekend consecutiv, potrivit cifrelor provizorii publicate duminică de campania Exhibitor relations, citată de AFP. 

De vineri până duminică, aventurile acestui personaj neobişnuit au generat încasări de 31 de milioane de dolari. Cu 285 de milioane de dolari în doar 17 zile de difuzare, 'Deadpool' este al treilea film interzis minorilor sub 17 ani (neînsoţiţi) din istorie în termeni de încasări. 

Rămâne încă la distanţă respectabilă de 'American Sniper' (350 milioane de dolari) şi 'Patimile lui Hristos', care deţine recordul la această categorie, cu un total de 370 de milioane de dolari la ghişeele nord-americane. 

În acest weekend, 'Deadpool' a devansat 'Gods of Egypt', povestea unei confruntări între divinităţi plină de efecte speciale, lansată pe ecrane vineri şi care a avut încasări de 14 milioane de dolari. Este urmată de 'Kung Fu Panda 3', al treilea episod din seria de desene animate cu ursul panda Po, adept al artelor marţiale, creditat cu 9 milioane de dolari şi cu un total de 128 de milioane de la prima difuzare. 

Filmul 'Reisen', regizat de Kevin Reynolds cu Joseph Fiennes în rolul principal, coboară pe locul patru cu încasări de 7 milioane de dolari. Filmul relatează povestea unui centurion roman care porneşte în căutarea rămăşiţelor pământeşti ale lui Iisus după crucificare pentru a desfiinţa teoria reînvierii sale. 

Pe locul cinci se clasează 'Eddie the Eagle', inspirat din povestea reală a sportivului Michael Edwards, primul cetăţean britanic care a participat la un concurs de sărituri cu schiurile la Jocurile Olimpice de Iarnă din 1988. Filmul a avut încasări de 6,3 milioane de dolari la box office în acest weekend. 

În partea a doua a clasamentului figurează următoarele filme: 

- 6: 'Triple Nine', o poveste complexă şi violentă despre ciocnirea dintre un grup de poliţişti şi crima organizată din Atlanta, cu o distribuţie prestigioasă (6,1 milioane de dolari). 

- 7: comedia 'How to Be Single' a regizorului german Christian Ditter, cu Dakota Johnson în rolul principal (5,1 milioane de dolari). 

- 8: filmul de groază 'The Witch', despre o familie de puritani englezi imigranţi bântuiţi de o vrăjitoare (5 milioane de dolari). 

- 9: 'Race', despre atletul american de culoare Jesse Owens care a triumfat la Jocurile Olimpice de la Berlin din 1936 (4,2 milioane de dolari). 

- 10: 'The Revenant', laureat cu trei premii Oscar, cu încasări de 3,8 milioane de dolari în weekend (170 de milioane de dolari în zece săptămâni).AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.