Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

TOPUL Financial Times: CINE sunt afaceriștii români care au SFIDAT pandemia

allbusiness.com
avere afaceri business afacere

Șase companii locale incluse în clasamentul Financial Times al celor mai performate companii

Șase companii românești au fost incluse în clasamentul Financial Times al celor mai performante 1.000 de companii din Europa din punct de vedere al ritmului de creștere.

Pe locul 327 se află Trencadis Corp (tehnologie), cu o creștere de 493,8%, pe locul 465 MetaMinds (securitate cibernetică) cu o creștere de 349,7%, pe locul 551 Star Stone (construcții) cu o creștere de 288,2%, pe locul 675 Softelligence (tehnologie) cu creștere de 235,5%, pe licul 787 Klass Wagen (Travel & Leisure), creștere 198,4% și pe locul 874 Easy Industry (industrie), cu creștere de 177%.

Citește și: Revoluția promisă de Dominic Fritz în primărie e UN BASM: Timișoara e sufocată de fum, subalternii lui Fritz TAC de o săptămână

Într-un comunicat MetaMinds, spune că a fost inclusă de către Financial Times, pentru al doilea an consecutiv, în clasamentul celor mai performante 1.000 de companii.

Metaminds reprezintă România alături de alte companii, fiind selectată de publicație în urma unui proces riguros de identificare a zeci de mii de companii europene cu o ascensiune rapidă și cu o evoluție organică a veniturilor în perioada 2016-2019.

Topul FT 1000 publicat de Financial Times se află la a cincea ediție și, alături de compania de cercetare Statista, stabilește clasamentul companiilor din Europa care au înregistrat o creștere semnificativă a afacerii în intervalul 2016 – 2019.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.