Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tot ce atinge Satana de Teleorman se usucă! Vom scăpa țara de el și vom legifera familia tradițională!

Referendumul pentru familia tradițională a fost sufocat de îmbrățișarea toxică a infractorului Dragnea. Iar noua stângă, USR-ul sexo-marxist, s-a folosit de el.

Cu ce s-au confruntat susținătorii familiei tradiționale? De o parte, stânga ultracoruptă, de proveniență securistă, reprezentată de PSD. De cealaltă parte, noua stângă, troțkistă, agresivă și intolerantă, reprezentată de USR și (deocamdată inexistenta) formațiune a lui Dacian Cioloș. Aceste grupări ale stângii au ocupat tot spațiul mediatic, de la televiziunile de casă ale lui Liviu Dragnea la rețelele sociale, dominate de propaganda agresivă a USR. Împreună, într-o complicitate tacită, au declanșat o campanie de manipulare fără precedent, care a generat confuzie și spaimă și i-a determinat pe creștinii români să stea acasă.

Dacă Liviu Dragnea nu și-ar fi declarat susținerea pentru acest referendum, sunt convins că el ar fi trecut cu o largă majoritate și fără probleme de cvorum. Cu stânga troțkistă, sexo-marxistă, ne puteam lupta. Falsa susținere acordată de Satana de Teleorman a generat însă contra-reacția oamenilor onești, dar speriați că votul lor în favoarea familiei tradiționale ar putea fi deturnat politic de către Ciuma Roșie. Dragnea a încurajat confuzia: putea să modifice, prin OUG, întrebarea de la referendum, generatoare de speculații, dar nu a făcut-o.

Cât despre PNL și Klaus Iohannis, care se pretind a fi membri ai Partidului Popular European, formațiune conservatoare, de dreapta, cu rădăcini ideologice în valorile creștine, ca de obicei au jucat la două capete. N-au avut curaj să se opună dorinței exprimate de milioane de creștini, așa că s-au prefăcut că susțin referendumul.

Eu sunt convins că PSD, urmașul PCR, a fost direct interesat să distrugă mișcarea de dreapta, creștină, conservatoare, care a susținut familia tradițională.

Eu sunt convins că PSD nu a dorit renașterea României în jurul unor valori creștine.

Eu sunt convins că majoritatea liderilor PSD au boicotat referendumul și se bucură că el a eșuat. Acești urmași ai Securității și ai PCR-ului ateu nu au avut, nici o clipă, vreo legătură cu familia tradițională.

De aceea spun: dragi prieteni care ați susținut familia tradițională și ați sperat că acesta va fi momentul renașterii României, trebuie să depășim momentul și să nu uităm că Satana de Teleorman este (încă) în fruntea țării. Eu sunt convins că, mai devreme sau mai târziu, poporul român va dori ca în Constituție să scrie clar că o căsătorie poate fi efectuată doar între bărbat și femeie. Nu am dubii că acest moment va veni. Absenteismul masiv de la referendumul din 7 octombrie nu înseamnă sub nici o formă că majoritatea românilor sunt dispuși să accepte căsătoriile gay. Pur și simplu i-a speriat umbra Satanei de Teleorman, umbră amplificată de propaganda USR.

Concluzia acestui referendum este una singură: pe tot ce pune mâna infractorul Dragnea, se distruge. E otrăvitor. Toți fug de el. E datoria noastră, a creștinilor, atât să nu abandonăm obiectivul legiferării familiei creștine, cât mai ales să alungăm Ciuma Roșie. PSD trebuie scos de la putere și dizolvat. Sunt convins că, după ce vom atinge aceste obiective, românii vor vota pentru familia tradițională.

 

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.