Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tot mai mulți comercianți din întreaga lume vor accepta plăți cu criptomonede

card visa

Plățile reprezintă următorul obstacol major pentru adoptarea criptomonedelor globale. Un nou parteneriat între Incomm Payments și Flexa va permite plățile criptografice pentru sute de mii de comercianți din întreaga lume.

Incomm Payments, un furnizor global de plăți cu peste 500.000 de puncte de distribuție, a încheiat un parteneriat cu Flexa care permite comercianților să înceapă să accepte plăți cu criptomonede în bitcoin ( BTC ), Ether ( ETH ) și alte zeci de active digitale.

Stefan Happ, președintele Incomm Payments, a declarat că noul parteneriat va permite comercianților să valorifice adoptarea în creștere a criptomonedelor cu amănuntul:

„Prin integrarea cu soluția Flexa pentru acceptarea monedei digitale, ajutăm la deblocarea oportunităților de cheltuire a consumatorilor și la îmbogățirea experienței lor.

Cofondatorul Flexa, Trevor Filter, a declarat că platforma sa a fost concepută pentru a „face plățile mai eficiente și accesibile pentru oamenii din întreaga lume”, adăugând:

„Misiunea noastră axată pe comercianți este aliniată sută la sută cu concentrarea neîncetată a InComm Payments în dezvoltarea de soluții valoroase și inovatoare pentru clienții lor de retail ...”

Flexa permite comercianților să accepte dolari digitali precum Celo, Dai, Gemeni și USD Coin. De asemenea, acceptă zeci de jetoane digitale, inclusiv Chainlink (LINK), Terra (LUNA) și Loopring (LRC). Criptomonedele acceptate includ BTC, ETH, Algorand (ALGO) și Dogecoin ( DOGE ), printre altele.

Plățile sunt un caz de criptomonede foarte apreciat, dar subutilizat. Cu toate acestea, lucrurile par să se schimbe pe măsură ce companiile de tehnologie și furnizorii de servicii comerciale introduc încet noi onramp-uri pentru a permite tranzacțiile cu criptomonede. După cum a raportat Cointelegraph, furnizorul de servicii comerciale pentru comerțul electronic OLB Group a anunțat recent că peste 8.500 dintre clienții săi de afaceri pot accepta acum plăți criptografice .

Plățile criptografice câștigă, de asemenea, teren în locuri precum America Latină și Africa, deoarece localnicii încearcă să ocolească controlul valutar și volatilitatea cursului de schimb.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.