Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Totul despre DJ-ul care a pus manele la festivalul Electric Castle din Cluj

twitter.com
DJ Club

A 3-a noapte de distracție la festivalul Electric Castle din Cluj a fost una cel puțin surprinzătoare pentru publicul venit să vadă LIVE trupe celebre precum Limp Bizkit sau Florence & The Machine.

Astfel, vineri seara, un DJ a pus o melodie interpretată de Adrian Minune, după care organizatorii evenimentului i-au mulțumit pe Facebook pentru această ”ultimă prestație la Electric Castle”, potrivit stirileprotv.ro.

DJ-ul are numele de scenă Tommy Cash, are 27 de ani și este de origine estoniană.

Născut în 1991, Tomas Tammemets este un muzician de rap și artist conceptual. El are origini estoniene, rusești, ucrainene și kazahe, însă se consideră în primul rând cetățean estonian, apoi est european în suflet și scandinav în C.V.

Citește și: Traian Băsescu, declarație bombă: Iohannis i-a păcălit pe români

A crescut într-un apartament mic, cu o singură cameră, din capitala Estoniei, Tallinn, într-un cartier cu populație predominantă rusească.

Într-un interviu din 2013, Tommy Cash spunea că, deși acel cartier în care a crescut a fost un ”ghetto”, i-a plăcut să trăiască acolo.

În alt interviu din 2017 el spunea că zona în care a copilărit a fost ”partea Detroit” a orașului: ”Totul era mic, îngust, cu case de lemn putrezit și tot timpul un miros urât pe străzi. Jur că puteam să miros un drogat de la un kilometru și să-ți zic exact ce drog folosea”.

Tommy Cash mai spune că a învățat ”bine” la școală până la vârsta de 15 ani, când a început să fumeze cannabis, fapt care l-a ”ejectat” din sistemul de educație.

Citește și: Mega surpriză pentru Ion Țiriac! Cadou imens pentru acesta: Ii cedez gratuit pachetul majoritar de acțiuni

În 2018, Cash și-a lansat propria colecție de haine, care imită stilul occidental, dar cu influențe estice, amestecate cu ... glume.

În noiembrie 2018, el și-a lansat al 2-lea album, ”¥€$”, care a primit cronici pozitive de la publicații precum Clash și PAPER.

Pe Instagram, Tommy Cash este urmărit de 523.000 de fani, iar cel mai vizionat videoclip al lui pe YouTube are până la această oră 10 milioane de vizualizări.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.