Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trafic BLOCAT pe un important drum din țară - Un tânăr a ajuns în comă, după un accident grav

www.aradon.ro
accident

Trei persoane au foist rănite, un tânăr în vârstă de 17 ani fiind în comă, în urma unui accident rutier produs, joi, în apropiere de stațiunea Costinești, în care au fost implicate o autoutilitară și un autoturism cu volan pe dreapta, scrie Mediafax.

Potrivit polițiștilor, accidentul s-a produs pe DN39, în zona intersecției cu DC6, care duce către stațiunea Costinești, din cauza neacordării de prioritate.

„Autoutilitara, înmatriculata în județul Tulcea, nu a acordat prioritate la ieșire în DN39 și a intrat în coliziune cu un autoturism înmatriculat în județul Bacău. Autoturismul are volan pe partea dreapta”, spun sursele citate.

În urma impactului, trei persoane din autoturism au fost rănite, un tânăr în vârstă de 17 ani, aflat în față, pe scaunul din dreapta, fiind în stare foarte gravă. La fața locului s-a deplasat și elicopterul SMURD, care l-a preluat pe tânăr, care este în comă, pentru a-l transporta la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Constanța.

De asemenea, la fața locului a ajuns și o autospecială cu modul de descarcerare de la ISU Dobrogea, șoferul autoturismul fiind prins în mașina distrusă. El s-a ales cu leziuni la picioare, fiind preluat de o ambulanță și transportat la spital.

Momentan, în zonă, circulația rutieră între Constanţa şi Mangalia se desfășoară pe câte o bandă, în ambele sensuri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.