Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tragedie fără margini: Lumea e zguduită după decesul a zeci de oameni

Tragedie fără margini. Lumea e zguduită după decesul a zeci de oameni.

Cel puţin 16 persoane şi-au pierdut viaţa şi mai multe au fost rănite duminică în urma unei coliziuni între un microbuz şi un tren la o trecere de nivel la Jakarta. "Erau 24 de persoane la bordul microbuzului; 16 au murit, între care şi şoferul, iar altele au fost spitalizate", a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei.

Eva Chairunisa, o purtătoare de cuvânt a operatorului liniei feroviare, Kereta Commuter Line, a indicat că accidentul s-a produs cu puţin timp înainte de ora locală 09:00, când un tren a lovit în plin un microbuz care traversa în acel moment calea ferată.

Trecerea de nivel era închisă de o barieră, dar microbuzul reuşise să o ocolească pentru a se angaja pe calea ferată. "Niciunul din pasagerii trenului nu a fost rănit, dar mai mulţi pasageri ai microbuzului au murit", a adăugat ea. O echipă de anchetatori ai Ministerului indonezian al Transporturilor şi ai Comisiei naţionale pentru securitatea în transporturi va încerca să determine cauzele exacte ale accidentului, a declarat un purtător de cuvânt al ministerului amintit.

Accidentele feroviare sunt frecvente în Indonezia, unde drumurile sunt adesea aglomerate, în timp ce autobuzele şi trenurile sunt vechi şi prost întreţinute, anunţă Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.