Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tragedie în Giurgiu: Un băiat de 14 ani s-a înecat în Dunăre

www.isubif.ro
scafandrii scăldat

Un băiat în vârstă de 14 ani s-a înecat miercuri în apele Dunării, în zona localităţii Gostinu, trupul neînsufleţit al acestuia fiind găsit de scafandri la o adâncime de aproximativ şase metri.

"Un locuitor al comunei Gostinu a anunţat în această după-amiază prin 112 că un băiat în vârstă de 14 ani care a plecat la scăldat la Dunăre împreună cu mai mulţi prieteni nu mai poate ieşi din apele fluviului. La faţa locului s-au deplasat şase pompieri cu o autospecială de primă intervenţie şi comandă, un echipaj SMURD şi o autospecială cu patru scafandri din cadrul Detaşamentului Giurgiu al ISU Giurgiu, care au început imediat căutările acestuia în zona indicată de localnici. După aproximativ 20 de minute, scafandrii au găsit trupul băiatului la o adâncime de aproximativ şase metri într-un canal al Dunării", a declarat purtătoarea de cuvânt a ISU Giurgiu, Nicoleta Beianu, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Veste mare! Anumiți români vor avea parte de beneficii uriașe

În sprijin a fost solicitat şi un elicopter SMURD. Trupul băiatului a fost preluat de echipajele medicale, dar, din nefericire, acesta nu a răspuns manevrelor de resuscitare şi medicul echipajului SMURD de pe elicopter a declarat decesul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.