Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tragedie în lumea fotbalului din Rusia: Un jucător în vârstă de 18 de la Lokomotiv Moscova a fost găsit mort, la două zile după ce a fost dat dispărut

Twitter
Alexei Lomakin

Un jucător în vârstă de 18 ani, component al echipei under 21 a clubului Lokomotiv Moscova, a fost găsit mort, duminică, la două zile după de fusese dat dispărut la Moscova, relatează presa din Rusia, informează News.ro.

Mama lui Alexei Lomakin a declarat că fiul său a plecat la club pentru o procedură medicală, după care a petrecut noaptea în Moscova. De vineri, el nu a mai putut fi contactat. Femeia a menţionat că Alexei folosea uneori o substanţă medicală numită tropicamidă, care îl făcea să aibă un comportament anormal.

Citește și: Imagini INCREDIBILE, în fața lui Klaus Iohannis, la parada de 1 Decembrie: O angajată a SRI a fost în centrul atenției - VIDEO

Potrivit rt.com, jucătorul a ieşit în oraş cu un prieten, Ivan, care a spus că au băut împreună, dar nu îşi aminteşte unde au fost. Telefonul mobil şi rucsacul lui Lomakin au fost găsite într-un taxi.

Lomakin a jucat în trei meciuri pentru echipa a doua a clubului Lokomotiv, în acest sezon.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.