Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

TRAGEDIE în lumea muzicală: Doi britanici celebri, soț și soție, AU MURIT, alături de copilul lor, într-un acccident aviatic

Doi muzicieni britanici și copilul acestora au murit duminică într-un accident aviatic după ce aeronava în care se aflau s-a prăbușit în Munții Alpi din Elveția, a anunțat marți purtătorul de cuvânt al familiei, potrivit Reuters.

Cuplul, format din Jonathan Goldstein și Hannah Marcinowicz, au postat imagini din călătoria în care se aflau pe Facebook. Ultima fotografie a fost postată sâmbătă după-amiază, în care el apare pilotând avionul, iar ea își ținea în brațe fetița, informează mediafax.ro.

Citește și: Traian Băsescu, semnal pentru Rareș Bogdan și PNL: ‘Afară PSD!’

Aceștia au decolat duminică dimineață de pe aeroportul La Blecherette din Lausanne.

Poliția din cantonul elvețian Valais nu a făcut publice numele celor trei, dar a anunțat că o aeronavă Piper care se îndrepta către Italia s-a prăbușit duminică dimineață în trecătoarea Simplon din Munții Alpi, iar în accident au murit trei persoane, inclusiv un copil.

Citește și: Traian Berbeceanu dă cărțile pe față: ‘Măi copii, lăsați feișănu că bătaia doare’

”Cu toții suntem devastați de vestea morții lui Jonathan, Hannah și Saskia. Îi iubim foarte mult. Erau atât de fericiți împreună și ne va fi extrem de dor de ei. Cerem mass-mediei să respecte intimitatea familiei în acest moment extrem de dificil”, a transmis într-un comunicat purtătorul de cuvânt al familiei.

Goldstein a lucrat în mai multe filme, inclusiv „Cape Fear” și a fost un compozitor prolific de muzică pentru reclame de televiziune și cinema. Marcinowicz, absolventă a Academiei Regale de Muzică, a cântat alături de multe dintre cele mai importante orchestre britanice, potrivit site-ului său personal.

Citește și: Și-a făcut harakiri! Demisie din Guvernul Dăncilă

Goldstein a condus și Goldstein Music Group, o companie de producție care compunea muzică pentru publicitate, branding, marketing, televiziune și film.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.