Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu cere postul de premier: 'Aș da un mandat de președinte pentru 6 luni la Palatul Victoria'

captură video
Traian Basescu multime

Fostul președinte Traian Băsescu a vorbit, marți, la B1 TV, despre epidemia de coronavirus, lansând și un atac la Klaus Iohannis și la Guvern.

"Coronavirus e deja un subiect care îmbracă atâtea fațete, încât dacă mi-ați permite aș puncta câteva lucruri. În primul rând, nimic nu va mai fi ca înainte. Nimic! Oamenii politici au înțeles că, după ce au făcut ce au vrut ei cu natura, natura nu mai e un prieten al omului, al locuitorilor planetei, natura reacționează. În al doilea rând, oamenii politici au înțeles din această pandemie lejeritatea cu care au tratat problema unui virus. Vă aduc aminte că se spunea că e un guturai, că e mai ușor decât o răceală, deci imcompetența lor, dar nu doar în România, ci pe întreaga planetă. Cei care au sfătuit guvernele au fost incompetenți. În afară de guvernul german, toți au fost prinși nepregătiți. Deci guvernele prost asistate din punct de vedere al competenței. Vă mai pot spune că, în ianuarie, când în China era deja izolare masivă și o bătălie cumplită cu acest virus, Comisia Europeană a consultat toate statele membre. Toți au spus că sistemele lor de sănătate nu au nicio problemă cu acest virus. Rezultatul l-am văzut acum: zeci de mii de morți în Europa, în grădina acelor lideri care, în ianuarie, au raportat Comisiei Europene că nu au nicio problemă. Au și fost atenționați înainte de declanșarea pandemiei

Citește și: Victor Ciutacu a EXPLODAT la adresa lui Traian Berbeceanu: Penalul ăsta lucrează în MAI ca ditamai șef de cabinet al comandantului celulei de criză .

Câtă incompetență să fie când, pe 11 martie, la vârful statului se spunea că e o simplă răceală, o gripă.

Aș da un mandat de președinte pentru 6 luni la Palatul Victoria", a declarat Traian Băsescu.

Cât despre reacția autorităților române, Traian Băsescu a punctat faptul că au întârziat cu vreo trei săptămâni, „dar au făcut”, una dintre cele mai bune decizii fiind separarea pacienților COVID-19 de restul, în unități spitalicești diferite.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.