Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu DETONEAZĂ BOMBA anului: 'Liviu Dragnea trebuia să ia ani grei de pușcărie în dosarul Referendumului, dar a fost protejat de Kovesi'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Liviu Dragnea Laura Codruța Kovesi Dragnea Kovesi

Traian Băsescu a făcut noi dezvăluiri despre celebrul dosar al Referendumului din 2012, în care Liviu Dragnea, șeful PSD, a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare. Conform fostului președinte al României, Dragnea a primit o condamnare blândă pentru prietenia pe care a avut-o cu fosta șefă a DNA, Laura Codruța Kovesi.

Totodată, conform lui Băsescu, Dragnea nu ar fi avut în intenție să de o lege a amnistiei și grațierii.

”Părerea mea e că Dragnea nu a vrut niciodată să dea o lege a amnistiei și grațierii tocmai datorită prieteniei sale cu sistemul. El a primit o condamnare cu suspendare în dosarul Referendumului pentru că a avut o înțelegere cu Kovesi. El a avut un tratament preferențial, trebuia să ia ani grei de pușcărie. S-au furat peste două milioane de voturi la referendumul din 2012. Erau sute de șefi de secții de votare care trebuiau băgați în pușcărie.”, a spus Traian Băsescu la TVR 1.

Citește și: Acum s-a aflat! Cine avea cel mai mare salariu pe vremea lui Nicolae Ceaușescu – Fostul dictator nu a fost cel mai bine plătit om din România în perioada în care a condus țara .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.