Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu iese la ATAC după discursul lui Juncker: Pe cine a luat în colimator

basescu parlament

Declarația de la Roma și discursul lui Jean Claude Juncker din Parlament au arătat clar că România nu e marginalizată, ci că, în Uniunea Europeană, fiecare se așază unde vrea, acolo unde dorește să se intregreze, a declarat fostul președinte Traian Băsescu, în emisiunea moderată de Tudor Barbu pe B1 TV.

”România nu e nici marginalizată, nici pusă la colț. Din păcate, după discursul lui Juncker au urmat discursuri ale politicienilor români care nu au înțeles nimic din declarația de la Roma. S-au referit la țară de mâna a doua, de categoria a doua și altele, or Declarația de la Roma și discursul explicativ al lui Juncker au fost limpezi. Fiecare se așază unde vrea, acolo unde dorește să se intregreze în UE!

Mărturia care ZGUDUIE România: Fostul șef al SPP RECUNOAȘTE că alegerile din 2009 au fost FRAUDATE

România în mandatul meu s-a ferit să se alăture Grupului de la Vișegrad și mă bucur că această politică se menține. Ce se promovează acolo e un naționalism și un individualism excesiv al statelor membre. România nu are nevoie de așa ceva, România trebuie să fie deschisă către integrare”, a declarat Traian Băsescu, pentru B1 TV.

Fostul președinte a mai susținut că România se așază unde vrea în cadrul Uniunii, dar „trebuie să adere la Zona Euro și va fi în nucleul dur”.

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat, în discursul susţinut după alocuţiunea lui Jean-Claude Juncker în plenul Parlamentului, că Uniunea Europeană s-a îndepărtat de gândirea părinţilor fondatori, fiind redus rolul comunităţilor, iar statele membre încep să fie ierarhizate în ce priveşte puterea de decizie.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.