Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu intră la rupere după ce Dragnea și Viorica Dăncilă s-au lepădat de declarațiile lui Laufer: 'Lașitatea lor e impresionantă'

basescu

Traian Băsescu a declarat, pentru B1 TV, că PSD-iștii au profitat de lipsa de experiență a lui Ilan Laufer și l-au pus să citească acele acuzații la adresa lui Iohannis, care, de altfel, nu-i aparțin. Fostul președinte a mai susținut că lașitatea de care au dat dovadă PSD-iștii, delimitându-se apoi de Laufer, este absolut impresionantă.

„Toți se aflau în sediu la ora aceea, iar Codrin Ștefănescu a ieșit și a admirat discursul extraordinar al tânărului Ilan Laufer. Sigur, astăzi, după ce au văzut ce boroboață a ieșit, toți se dezic de Laufer, dar au profitat de lipsa lui de experiență și l-au împins să spună toate prostiile pe care de-a lungul timpului ei înșiși le-au spus. Și cu Forumul German, și cu Ambasada Israelului, toate sunt o listă de strigări ale PSD-ului pe care i le-au pus copilului ăsta în față și el, mai nechibzuit, le-a recitat.

Robert De Niro devine burlac la 75 de ani: Actorul divorțează după 21 de ani de casnicie

Nu-l scuz eu pe Laufer, dar e impresionantă lașitatea acestor oameni împreună cu care Laufer a făcut intervenția. Urmăriți-l pe Laufer la diverse simpozioane: vorbește liber. Aseară a citit cuvinte scrise de politrucii de la PSD.

Azi s-au dezis toți de el. Categoric a fost o mare greșeală pe care tânărul Laufer a făcut-o și n-aș vrea să persevereze și să se credă nedreptățit pentru că e minoritar evreu. Eu nu-l suspectez că nu e atașat țării, că, din informațiile pe care le am, e un tip pe picioarele lui, are afaceri, legături bune”, a declarat senatorul PMP, pentru B1 TV.

Referitor la declarațiile lui Laufer, președintele PSD, Liviu Dragnea, și premierul Viorica Dăncilă s-au delimitat de afirmațiile acestuia.

Totodată și președintele Klaus Iohannis a reacționat, miercuri, la declarațiile lui Ilan Laufer, susținând că acesta a picat testul maturității, preferând să joace rolul de portavoce a propagandei toxice pesediste și că referințele la antisemitism și nazism în disputa politică sunt iresponsabile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.