Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu nu e lăsat de soție să mai candideze pentru PMP: 'Eu mai am un partid acasă, care trebuie mulțumit și el'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Traian Băsescu Maria Basescu depunere juramant moldova

Traian Băsescu a anunțat, după ședința PMP în care trebuia să se stabilească lista pentru europarlamentare, că încă nu a luat decizia dacă va candida la alegerile pentru Parlamentul European. Conform fostului președinte, soția sa, Maria Băsescu, nu l-ar mai lăsa să candideze. Marți, PMP va anunța lista pentru alegerile din mai, iar Băsescu a dat ordin ca pe ea să se afle toți liderii județeni ai formațiunii.

”Astăzi a fost prima discutie în Colegiul Național legată de definitivarea listei. Mâine seară (marți seară) la ora 19:00 Colegiul se va întâlni din nou pentru votul definitiv pe lista definitivă cu care vom merge în europarlamentare. Pe lista vor trebui să se afle toți președinții de organizații, pe lista până la 33 plus lista de supleanți. Să își asume responsabilitatea. Lista se definitivează mâine (n.r. dacă se află pe listă). Nu avem nici locul 1, nici locul 33. Mâine stabilim ce facem. Eu mai am un partid acasă, care trebuie mulțumit și el. Soția mea nu vrea să mă mai vadă plecat. Mă vrea mai mult acasă, acum la bătrânețe.”, a declarat Traian Băsescu, luni seara.

Citește și: Rareș Bogdan o umilește pe Viorica Dăncilă! Reacție devastatoare în scandalul momentului

Potrivit unor surse din interior, Traian Băsescu a fost validat în Colegiul Național al PMP pentru a candida la alegerile europarlamentare din luna mai. Acesta s-a aflat printre primii trei. Deși a fost votat de membrii PMP, fostul președinte al partidului a afirmat că nu a luat încă o decizie și că urmează să se consulte cu soția în acest sens.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.