Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu o 'desfiinţează' pe Ecaterina Andronescu: 'A sfârşit prin a-i linge ghetele stăpânului. Sper că profesorul Iohannis o va trimite înapoi la partid

inquamphotos.com / Octav Ganea
traian basescu

Traian Băsescu o critică în termeni duri pe Ecaterina Andronescu, propunerea PSD pentru Ministerul Educaţiei. Fostul preşedinte o numeşte pe Andronescu "blestemul sistemului de educaţie românesc" şi îşi exprimă speranţa că preşedintele Iohannis va respinge propunerea.

"Ecaterina Andronescu, blestemul sistemului de educaţie românesc revine în guvern.

Doi oameni au distrus sistemul de învăţământ în România, ministrul ţărănist Andrei Marga şi socialista Ecaterina Andronescu, prezervând locurile de muncă a mii de suplinitori şi dascăli incompetenţi şi alungând inginerii din sistemul de învăţămând profesional.

Azi vedem efectele. Nu mai avem forţă de muncă satisfăcător calificată. Cei doi, prin deciziile lor, au urmărit de fapt să avem cât mai mulţi absolvenţi de licee teoretice pentru ai impinge către învăţământul superior cu plată, în universităţi de stat sau private.

Politici ticăloase, care au ridicat analfabetismul funcţional al tinerilor absolvenţi la nivelul cel mai ridicat din Europa, decizii a căror cost îl plăteşte România, azi, când aducem forţă de muncă calificată în alimentaţie publică, construcţii, şantiere navale, service-uri auto, etc.,din ţări asiatice.

Spre gloria definitivă a învăţământului românesc, Ecaterina Andronescu a fost renominalizată pentru funcţia de ministru la Ministerul Educaţiei Naţionale în condiţiile în care a făcut pulbere în calitate de parlamentar în Comisia de Învăţământ, chiar Legea 1/20011, Legea Educaţiei Naţionale .

Oricum, după ce a fost extrem de critică la adresa lui Dragnea, incoruptibila Ecaterina Andronescu a sfârşit prin a-i linge ghetele stăpânului pentru un vremelnic post de ministru.

Sper că profesorul Iohannis o va trimite înapoi la partid pe Ecaterina Andronescu", scrie Băsescu pe Facebook.

CITEȘTE ȘI: Cinci reguli simple care te scapă DEFINITIV de mirosul neplăcut al picioarelor .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.