Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

TRECUTUL AMOROS al viitoarei soții a fostului principe Nicolae: Cu cine s-a iubit Alina Maria Binder / FOTO

facebook.com
principele Nicolae sotie 4

A fost vestea care a luat prin surprindere pe toată lumea. Principele Nicolae a anunţat faptul că urmează să se căsătorească cu iubita lui, Alina Maria Binder. Cei doi au fost surprinși prima dată împreună, în 2016, la botezul copilului Prințului Jean de Orléans.

Citeşte şi: Replicile lui Mihai Tudose după ce s-a trezit cu Liviu Dragnea la Guvern: 'A fost o reclamaţie'

„Nicolae a fost însoțit de o tânără brunetă a cărui identitate nu este dezvăluită în informațiile publicate de Casa Regală a Franței. Ea a fost prezentă alături de Nicolae atât la slujba religioasă a botezului, cât și la recepția de după, singura mențiune fiind că este prietena acestuia. (…) Prințul Jean de Orléans, Duce de Vendôme, numit de asemenea Jean d’Orléans, este al doilea fiu al lui Henri, Conte de Paris, Duce de Franța șeful Casei de Orléans și a Ducesei Marie Therese de Württemberg. Printre invitații de seamă la acest eveniment s-au mai numărat prințul Arenberg al Belgiei și prințesa Isabelle din Liechtenstein. Născut pe 2 iunie, prințul Joseph, al patrulea copil al lui Jean d’Orléans și al Philomenei, a fost botezat la biserica Saint-Pierre de Dreux.”, scria presa vremii la data respectivă.

Citeşte şi: Liviu Dragnea, după descinderea de la Guvern: 'I-am zis că nu mă interesează, ceea ce îmi dă de gândit'

Alina-Maria Binder a făcut Şcoala de Muzică şi Arte Plastice din Bucureşti şi a terminat Colegiul Naţional I.L. Caragiale. Ulterior, a studiat la Academia de Studii Economice (ASE) şi a absolvit un master în Relaţii Internaţionale şi Integrare Europeană la SNSPA, potrivit datelor publicate pe contul personal de Facebook. În ceea ce priveşte cariera profesională, Alina-Maria Binder s-a ocupat de relaţia cu presa pentru Asociaţia Aviatorilor. De altfel, tânăra este pasionată de aviaţie şi, potrivit unui anunţ făcut pe Facebook, urmează un curs pentru a obţine certificare ca însoţitor de zbor.

Alina Maria Binder și Prințul Nicolae se cunoșteau însă de ceva vreme. În 5 septembrie 2014, Alina Binder l-a susţinut pe Principele Nicolae cu o donaţie de 500 de lei pentru Triathlon-ul pentru promovarea lecturii, conform site-ului Asociaţiei Curtea Veche. Aflăm, totodată, că a participat la Maratonul Regal din 10 mai 2015 de la Palatul Elisabeta, condus de Principele Nicolae.

Citește și: SURPRIZĂ! Cu ce sumă l-a ajutat Alina Binder pe viitorul său soț, nepotul Regelui Mihai

Alina Binder este cunoscută în lumea mondenă ca fiind fosta iubită a lui Sebastian Blaga, fiul fostului copreşedinte al PNL, Vasile Blaga. De cealaltă parte, Prințul Nicolae a fost dezmoștenit în luna august 2015. El a fost exlus din linia dinastică, potrivit unui comunicat a fost dat publicităţii de reprezentanţii Casei Regale în care se anunţa decizia. Nu a fost însă dat un motiv clar, dar se lăsa de înţeles că stilul de viaţă al lui Nicolae ar fi dus la luarea deciziei. S-a vorbit atunci că Regele Mihai a luat această decizie deoarece Nicolae ar fi lăsat-o însărcinată Nicoleta Cîrjan, dar că nu a dorit să recunoscă copilul și acest lucru l-a supărat pe bunicul său. Nepotul regelui a negat de fiecare data faptul că ar fi tatăl fiului Nicoletei și chiar a cerut în instanță efectuarea unui test de parternitate, lucru pe care tânăra mamă l-a refuzat, conform Antena 3.

 

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.