Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei bărbaţi care au agresat mai multe persoane pe stradă și le-au amenințat cu pistolul, în Baia Mare, au fost arestați

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Trei bărbaţi au fost arestaţi preventiv pe o perioada de 30 de zile, fiind cercetaţi pentru lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi infracţiuni la regimul armelor şi muniţiilor, a informat AGERPRES.

Conform sursei citate, Poliţia municipiului Baia Mare a fost sesizată că în faţa unui local public de pe strada George Coşbuc a avut loc un scandal. La faţa locului poliţiştii au identificat doi băimăreni, care au susţinut că au fost agresaţi de trei tineri necunoscuţi, care aveau asupra lor obiecte contondente şi pistoale cu gaze şi care ulterior au plecat cu un autoturism.

Citește și: SURSE De ce și-ar fi executat, de fapt, Viorica Dăncilă omul – Informații EXCLUSIVE despre demiterea lui Remus Borza

Poliţiştii au reuşit să identifice trei tineri, cu vârste cuprinse între 29 şi 32 de ani, bănuiţi de comiterea faptelor. "Totodată, în urma extinderii cercetărilor poliţiştii au stabilit că în faţa aceluiaşi local public, cei trei ar fi agresat un alt băimărean, lovindu-l cu un baston telescopic", a mai spus Florina Meteş, purtător de cuvânt al IPJ Maramureș.

Citește și: Rareș Bogdan aruncă bomba! Dorește închisoare pe viață pentru aceste persoane

Cei trei tineri au fost reţinuţi pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentaţi Judecătoriei Baia Mare, care a dispus arestarea lor preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

Citește și: Aflat în spatele gratiilor, Liviu Dragnea primește o nouă lovitură! Marele său proiect, dinamitat!

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi uz de armă fără drept.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.