Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei bărbaţi reţinuţi la Tulcea pentru înşelăciune prin metoda ghiulul

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Trei bărbaţi au încercat să înşele un bărbat, folosind metoda „ghiulul”, ei fiind prinși de jandarmi pe drumul dintre Tulcea și Agighiol. Aceștia au oprit un bărbat sub pretextul că au rămas fără benzină și au cerut bani, oferind la schimb un inel de culoare galbenă, potrivit Mediafax.

Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea au fost sesizaţi, prin intermediul Serviciului Național Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, cu privire la faptul că trei bărbaţi, aflaţi pe DJ 222 Tulcea – Agighiol, au încearcat să ofere produse în schimbul unor sume de bani.

Citește și: Ministrul Justiției, despre DOSARUL lui Lucian Bode: ‘Este o discuție pur și simplu care nu trebuie făcută publică’

Jandarmii au prins în flagrant trei bărbaţi care au oprit în trafic un alt bărbat din comuna Jurilovca, judeţul Tulcea, relatându-i faptul că au rămas fără combustibil şi susţinând că au nevoie de bani pentru rezolvarea unor probleme urgente.

Aceştia i-au oferit victimei un ceas şi o bijuterie (ghiul) din metal de culoare aurie, prezentate ca fiind de valoare, în schimbul sumei de 1.000 lei.

Jandarmeria Tulcea anunță că prejudiciul a fost recuperat în totalitate, iar obiectele au fost ridicate pentru cercetări.

Jandarmii au întocmit actele de sesizare penală pentru înşelăciune

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.