Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei candidati pentru Sectorul 5

Va prezint astazi - intr-un demers platonic de popularizare - trei dintre contracandidatii mei la functia de primar al Sectorului 5.

Vanghelie candideaza.

E obligat sa o faca.

Are toti banii blocati. A fost parasit de colaboratori (doar complicii mai sunt lipiti de el). Are usile inchise la PSD. Oamenii ii raspund la telefon cu palpitatii. Dosarele se aduna – a fost denuntat si de Romprest. Singura lui sansa (obiectiva si subiectiva) este o victorie homerica, eroica, care sa-l mentina cumva in cartile politice inainte de condamnarea irevocabila la inchisoare. Vanghelie stie prea bine ca nimeni nu va fi generos cu el dupa isi ispaseste pedeapsa – oricate ar promite acum unul si altul. Trebuie sa se ajute singur. E condamnat sa invinga. In plus, sa ne gandim la planul subiectiv: ce iti poti dori inaintea unei foarte probabile condamnari, daca nu un ultimul moment de glorie, o ultima zvacnire de viata?

Rizea candideaza.

Sta bine in sondaje si ca independent. Are un electorat propriu in sector. Are conexiuni stabile in zona Ferentari. Poate profita de un brand precum ALDE sau UNPR. Stie ca Dragnea nu il va mai pune niciodata pe liste. Trebuie sa tina cumva linistiti “investitorii” care l-au ajutat cu fonduri in ultimele luni – si care nu sunt genul foarte pacifist atunci cand banii lor merg pe apa sambetei.

In plus, cum sa il lase pe inamicul absolut Marian Vanghelie sa defileze prin Sectorul 5 – care devenise sectorul lui, pe care il impartea deja ca mita martorilor din dosare? E o lupta personala prea importanta pentru ca Rizea sa se retraga.

Dumitru Chirita candideaza.

Din partea PSD. Viseaza la asta de ani de zile. De pe vremea cand era “Garantat Vanghelie” pe panourile din sector. Spera ca Vanghelie il va garanta si acum – in cazul fericit (pentru el) in care ajunge in inchisoare. Doar ca e prins intre ciocan si nicovala: Dragnea il va obliga sa lupte dur, pentru ca il vrea eliminat 100% pe Vanghelie din viata politica (il ameninta direct si sapa la temelia PSD); Vanghelie, pe de alta parte, nu are nimic de oferit, isi joaca destinul la aceste alegeri.

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.