Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei persoane, arestate preventiv pentru trafic cu substanţe cu efect psihoactiv

thetimes.co.uk
arestat maini inchisoare catuse

Trei inculpaţi au fost arestaţi preventiv pentru trafic cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive, a anunţat, duminică, Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Braşov.

Cei trei au deţinut şi vândut consumatorilor majori şi minori din judeţele Braşov şi Mureş substanţe cu efect psihoactiv (3-CMC), se precizează într-un comunicat de presă al DIICOT Braşov.

"La data de 5.01.2023, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Braşov împreună cu poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Braşov au pus în aplicare 20 de mandate de percheziţie domiciliară, fiind descoperite şi ridicate în vederea indisponibilizării diferite cantităţi de 3-CMC şi alte mijloace de probă necesare soluţionării cauzei", spun procurorii.

Iniţial, inculpaţii au fost reţinuţi pentru 24 de ore iar pe 6 ianuarie a fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Braşov cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, propunere admisă de judecător.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul ofiţerilor de poliţie din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Braşov.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.