Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei persoane din Vrancea au fost reţinute pentru trafic de droguri de risc şi mare risc

DIICOT

Trei persoane din Vrancea au fost reţinute pentru trafic de droguri de risc şi mare risc, după ce, luni întregi, au cumpărat şi ulterior au comercializat stupefiante, în diferite zone ale ţării. În urma percheziţiilor efectuate, oamenii legii au găsit o cantitate importantă de droguri, dar şi sume mari de bani provenite din vânzarea acestor produse.

Conform IPJ Vrancea, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vrancea, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Vrancea, au documentat activitatea infracţională a trei bărbaţi, cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic şi deţinere de droguri de risc şi mare risc, în vederea consumului propriu, în formă continuată.

Conform anchetatorilor, pe parcursul anului 2023, doi dintre cercetaţi, în mod repetat, ar fi cumpărat, transportat, deţinut, inclusiv pentru consum propriu, şi comercializat droguri de risc, respectiv cannabis şi mare risc, ketamine şi cocaină, către consumatori, din diverse zone ale ţării.

Din materialul probator administrat a mai rezultat că, începând cu vara anului 2023 şi până la  data de 29 decembrie 2023, cel de-al treilea cercetat ar fi procurat, transportat şi deţinut droguri de risc (cannabis), în vederea consumului propriu.

În cursul zilei de vineri, au fost efectuate 2 percheziţii domiciliare, în municipiul Bucureşti,  fiind descoperite şi ridicate aproximativ 2 kilograme de cannabis, 300 de grame de ketamină, 20 de grame de cocaină, 57.000 de lei, 3.800 de euro, cântare de precizie, grindere, precum şi alte mijloace de probă.

La data de 29 decembrie 2023, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Vrancea au dispus reţinerea celor 3 persoane, pentru 24 de ore.

Sâmbătă, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Vrancea a dispus arestare preventivă a două dintre persoanele cercetate, pentru 30 de zile şi măsura controlului judiciar faţă de cea de-a treia persoană.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.