Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei persoane, între care doi copii, au fost rănite, după ce o mașină a intrat în gardul unei case

accident noapte trecere de pietoni

Trei persoane, între care doi copii, au fost rănite, duminică după-amiaza, după ce o femeie de 41 de ani, aflată la volan, a intrat în gardul unei case, din cauza vitezei cu care a intrat într-o curbă, transmite Mediafax.

Doi copii, o fată de 11 ani și un băiat de 16, verișori, și un adult, mama fetei, au fost răniți după ce au fost implicați, duminică după-amiaza, într-un accident petrecut pe raza localității Telciu din județul Bistrița-Năsăud. Mașina condusă de femeia de 41 de ani a ieșit în decor și a lovit cu putere poarta unei case.

Citește și: Deputat PNL, show pe Facebook - a plecat la colindat: 'Dragnea e la pușcărie, Dăncila la bucătărie'

„Conform primelor date, o femeie de 41 de ani, din Sângeorz-Băi, în timp ce conducea un autoturism pe DN 17C, cel mai probabil din cauza neadaptării vitezei într-o curbă spre stânga, a pierdut controlul direcției și a intrat în coliziune cu un gard din beton. Accidentul s-a soldat cu rănirea conducătoarei auto și a doi pasageri minori. Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Continuă cercetările în acest caz polițiștii de la Rutieră din Năsăud”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Bistrița-Năsăud.

Conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, la fața locului au intervenit un echipaj de pompieri, unul de prim ajutor SMURD și o mașină a Serviciului Județean de Ambulanță.

„În urma accidentului din Telciu, patru persoane vor fi transportate la spital - doi adulți și doi minori, cu vârste de 11 ani, respectiv 16 ani. Un adult nu are nevoie de îngrijiri medicale (va fi transportat ca însoțitor)”, a anunțat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.