Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei suspecţi de contrabandă cu ţigări, audiaţi în urma percheziţiilor domiciliare efectuate de polițiști în Constanţa şi Eforie Nord

www.cyd.ro
mascați, percheziții

Trei suspecţi de contrabandă cu ţigări sunt audiaţi în urma a cinci percheziţii domiciliare efectuate de poliţişti, luni, în localităţile Constanţa şi Eforie Nord, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).

"Urmare a cercetărilor într-un dosar penal care vizează săvârşirea infracţiunii de contrabandă cu ţigări, în cursul zilei de astăzi, 12 octombrie, poliţişti de investigaţii criminale din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Constanţa au pus în executare 5 mandate de percheziţie domiciliară, pe raza localităţilor Constanţa şi Eforie Nord", reiese dintr-un comunicat de presă transmis de IPJ Constanţa, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Racla cu viruși - OPINIE

Poliţiştii au confiscat, în urma percheziţiilor, pe lângă ţigări de contrabandă, arme albe şi diverse sume de bani.

"Cu ocazia descinderilor, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor 1.800 de ţigarete de diferite mărci, fără a avea aplicate timbre de accizare, susceptibile a proveni din activitatea de contrabandă, 4 arme albe, peste 13.200 de lei, 6.400 de lire şi 4.900 de euro", conform sursei citate.

Trei persoane au fost conduse la sediul Poliţiei pentru audieri, acestea fiind cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă cu ţigări.

Citește și: Codrin Ștefănescu, vești despre starea de sănătate a lui Liviu Dragnea: Starea lui de sănătate se deteriorează pe zi ce trece

Pe timpul desfăşurării percheziţiilor, poliţiştii au beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale al IPJ Constanţa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.