Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei tineri din Bîrlad, cercetaţi pentru trafic de droguri de risc şi mare risc

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Trei tineri din municipiul Bârlad sunt cercetaţi pentru trafic de droguri de risc şi mare risc, în urma unor percheziţii domiciliare efectuate de poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vaslui şi procurorii DIICOT- Biroul Teritorial Vaslui, anunță Agerpres.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, la data de 9 decembrie, poliţiştii au identificat şi ridicat peste 30 de grame de amfetamină, un cântar electronic, două terminale mobile şi o cartelă sim.

"Din cercetări a reieşit că, începând din luna octombrie şi până în prezent, cele trei persoane, cu vârste între 25 de ani şi 34 de ani, din municipiul Bârlad, ar fi desfăşurat activităţi de procurare, deţinere, depozitare şi vânzare a drogurilor către consumatori din judeţul Vaslui, pentru 100 de lei gramul de cannabis şi 200 de lei gramul de amfetamină. În urma percheziţiilor efectuate, au fost descoperite şi ridicate diferite cantităţi de materie vegetală, cannabis şi amfetamină, patru grindere, trei terminale mobile, trei cartele sim şi diverse sume de bani, cu privire la care există suspiciunea că ar fi fost folosite la desfăşurarea activităţilor infracţionale", precizează sursa citată.

În cauză, faţă de trei persoane a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, două dintre acestea urmând a fi prezentate Tribunalului Vaslui, cu propunere de arestare preventivă. Faţă de a treia persoană a fost dispusă măsura controlului judiciar pe o durată de 60 de zile.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a celor trei persoane.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

Activităţile au fost desfăşurate împreună cu poliţişti din cadrul IPJ Vaslui şi jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vaslui.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.