Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trimis în judecată de DNA alături de Ponta, Ciurel poate reveni în fruntea CEO

facebook.com
ceo oltenia

Ex-managerul Complexului Energetic Oltenia, Laurenţiu Ciurel, a câştigat la Tribunalul Gorj procesul cu producătorul de energie electrică unde a fost şef. Tribunalul Gorj a admis luni în parte acţiunea lui Ciurel, revocat din funcţie pe 4 decembrie 2015 şi a dispus ca angajatorul să folosească procedura legală, care vizează notificarea scrisă prealabilă, înainte de revocare. S-a mai constatat nulitatea absolută a hotărârilor Consiliului de Supraveghere care îl vizau pe Ciurel. Decizia magistraţilor gorjeni poate fi contestată la Curtea de Apel din Craiova, scrie gds.ro.

„Solutia pe scurt: Sentinţa nr.34 din 11.04.2016 Respinge excepţia inadmisibilităţii cererii,invocată de pârâtă. Admite în parte acţiunea, aşa cum a fost precizată. Constată nulitatea absolută a Hotărârilor nr.35 şi 36 din 4.12.2015 ale Consiliului de Supraveghere al Societăţii Complexului Energetic Oltenia SA pentru lipsa notificării scrise prealabile. Obligă Societatea Complexul Energetic Oltenia SA la emiterea notificării prevăzută la art.9.1.3 din Contractul de mandat nr.246/28.02.2013 în condiţiile de comunicare prevăzute de lege. Obligă pârâta la plata cheltuielilor de judecată – în cuantum de 1700 lei – reprezentând onorariu avocat. Cu apel. Pronunţată în şedinţă publică din 11.04.2016.Document: Hotarâre  34/2016  11.04.2016”, potrivit magistraţilor Tribunalului Gorj.

Reamintim că, în luna decembrie, Consiliul de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia l-a revocat din funcţia de director general pe Laurenţiu Ciurel, motivând nerealizarea criteriilor de performanţă, după ce acesta a contestat unele decizii ale Ministerului Energiei, precum sprijinul pentru energii regenerabile, şi a fost trimis în judecată în dosarul Turceni-Rovinari.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.