Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trump avertizează regimul de la Damasc cu privire la utilizarea armelor chimice

trump semneaza

Preşedintele american Donald Trump a avertizat guvernul sirian, marţi, în cadrul sesiunii anuale a Adunării Generale a ONU, ce are loc la New York, împotriva folosirii armelor chimice, afirmând că Washingtonul va "răspunde" la orice astfel de acţiune, relatează dpa preluată de Agerpres.

El a cerut de asemenea ca refugiaţii să rămână în regiune, apreciind că aceasta permite ca resursele limitate să fie utilizate mai bine.

Ca preşedinte, Trump s-a remarcat în ţara sa prin măsurile de reducere a imigraţiei şi a scăzut cotele de primire a refugiaţilor în SUA.

Preşedintele american a subliniat de asemenea în discursul său că SUA este acum o ţară mai puternică şi mai bogată decât atunci când a preluat mandatul la Casa Albă, în urmă cu aproape doi ani.

"Armata noastră va fi în curând mai puternică decât a fost vreodată", a subliniat el.

John Bolton, consilierul pentru securitate naţională al preşedintelui Donald Trump, a declarat recent că Statele Unite au convenit cu Marea Britanie şi cu Franţa să reacţioneze mai dur în cazul unui nou atac cu arme chimice din partea guvernului sirian, notează Reuters.

"Am încercat să transmitem în ultimele zile mesajul că dacă vor fi utilizate a treia oară arme chimice, reacţia va fi mult mai puternică", a spus John Bolton.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.