Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trupa rock americană Aerosmith și-a anulat turneul european

Planet Rock
Aerosmith

Trupa rock americană Aerosmith a anunţat, pe reţelele de socializare, că a anulat turneul european care urma să aibă loc în iunie şi iulie, informează News.ro.

„Cu profund regret trebuie să vă anunţăm că turneul nostru european, programat să aibă loc în iunie şi iulie 2022, a fost anulat. Am continuat să monitorizăm situaţia actuală cauzată de Covid şi cu incertitudinea legată de logistica călătoriilor şi prezenţa continuă a restricţiilor şi a altor probleme a devenit clar că nu va fi posibil să susţinem concertele din vară în regiune”, au scris cei de la Aerosmith pe Facebook.

„Sănătatea, siguranţa şi bunăstarea fanilor noştri este prioritatea numărul unu. Vom reveni la rock cu toată lumea şi sperăm să avem veşti interesante de anunţat în curând”, au adăugat muzicienii.

Cei care şi-au cumpărat deja bilete vor fi contactaţi de organizatori. „Aveţi grijă şi ne cerem scuze pentru orice neplăcere”.

Iniţial, grupul din Boston trebuia să cânte în Europa în vara anului 2020. După izbucnirea pandemiei, datele au fost schimbate pentru iunie 2021, şi pentru a doua oară, au fost stabilite pentru vara lui 2022.

Turneul urma să debuteze pe 1 iunie în Portugalia (Lisabona), iar până pe 13 iulie erau stabilite concerte în Spania, Elveţia, Franţa, Danemarca, Marea Britanie, Cehia, Austria, Ungaria şi Polonia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.