Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trupele speciale au intrat în acțiune: Au făcut șase percheziții și au reținut 5 infractori

www.cyd.ro
mascați, percheziții

Poliţiştii din Braşov efectuează un număr de şase percheziţii într-un dosar penal în care au fost reţinute cinci persoane depistate în flagrant după ce au pătruns prin efracţie într-o societate comercială din municipiul Braşov, de unde au sustras mai multe bunuri şi sume de bani, valoarea prejudiciului fiind de 30.000 lei, informează joi într-un comunicat de presă transmis de IJP Braşov.

''În data de 17.10.2018 în urma unor măsuri operative poliţiştii din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Braşov au depistat în flagrant cinci persoane imediat după comiterea unui furt prin efracţie dintr-o societate comercială de pe raza municipiului Braşov. În urma administrării probatoriului, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, împotriva celor cinci persoane a fost dispusă măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore iar la această oră sunt puse în executare un număr de şase autorizaţii de percheziţie domiciliară în municipiul Săcele-cartierul Gârcini, aceleaşi persoane fiind suspectate şi de comiterea altor infracţiuni de furt din societăţi comerciale şi locuinţe, săvârşite în cursul anului 2018'', menţionează comunicatul citat.

Citește și: Încasări URIAȘE încă de la 14 ani! Ce fotbalist cunoscut câștiga mai mult decat părinții

După încheierea percheziţiilor, cele cinci persoane vor fi prezentate instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă. Activităţile procedurale au beneficiat de sprijinul Direcţiei de Operaţiuni Speciale, iar punerea în executare a autorizaţiilor de percheziţie de sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării Mobile Braşov, potrivit sursei citate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.