Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trustul Intact mută în PROCESUL cu RCS & RDS: Vizat e și Zoltan Teszari

dosarul antena rds rcs

Antena 3 a prezentat, joi seara, la emisiunea lui Mihai Gâdea, ”Sinteza zilei”, o înregistrare audio dintre Zoltan Teszari, patronul companiei RCS & RDS, și Ioan Bendei, unul dintre directorii săi. În înregistrare, cei doi vorbesc despre o vizită pe care ”nea Traian și Răducu” au efectuat-o acasă la Teszari. Gâdea a spus că cei doi sunt Traian Băsescu și Radu Pricop, ginerele fostului președinte.

Într-un punct de vedere remis redacției STIRIPESURSE.ROZoltan Teszari a spus că ”nea Traian și Răducu” sunt, de fapt, ”Sirian Traian, asociat-fondator RCS din anul 1994 şi despre fiul acestuia – Sirian Radu (Răducu).”. Ulterior, compania RCS & RDS a revenit și a transmis un punct de vedere redacției STIRIPESURSE.RO în care anunță că va da în judecată Antena 3, Antena 1 și de Trustul Intact.

Citește și: Asta trebuie să faci dacă vrei să trăiești mult: Regulile de respectat

La două zile distanță, duminică, cei de la Trustul Intact au reacționat și au anunțat că vor da în judecată ”atât compania RCS&RDS, cât și pe Zoltan Teszari.”

”Intact Media Group a luat cunoștință de informarea publică făcută de către compania RCS&RDS și de patronul acesteia, Zoltan Teszari, în data de 19 mai 2017.

Citește și: Ucrainenii fac mișto de ruși după incidentul cu oile românești care au scufundat o navă rusească de război / VIDEO

Facem precizarea că afirmațiile noastre se bazează pe documente și înregistrări oficiale, departe de speculațiile reprezentanților companiei sus-numite. Menționăm că pentru inducerea în eroare a opiniei publice și a instituțiilor statului, Intact Media Group va acționa în instanță atât compania RCS&RDS, cât și pe Zoltan Teszari.”, anunță Trustul Intact.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.