Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

TSD se dezice de Sturzu

tsd

tsdSecretarul general al Tinerilor Social-Democrați (TSD),  Gabriel Petrea, se dezice, în numele tinerilor pesediști, de președintele organizației, deputatul Mihai Sturzu, după declarațiile acestuia din urmă de la Congresul PSD.

Mai mult, Petrea îi amintește lui Sturzu că și el a fost unic candidat la TSD, la fel ca și Liviu Dragnea la șefia PSD, a cărui alegere actualul lider al tinerilor pesediști a contestat-o, pe motiv că a fost făcută în stil comunist.

„Sâmbată, 17 octombrie, înaintea Congresului PSD, Mihai Sturzu a cerut Comitetului Executiv al Tineretului Social Democrat sprijinul pentru o candidatură la funcția de vicepreședinte PSD. I l-am oferit pentru că noi, tinerii din PSD, credem în echipă, în solidaritate și în prietenie. Duminică, 18 octombrie, Mihai Sturzu, uitând de toate aceste valori, a ținut, de la tribuna Congresului PSD, cel mai ipocrit discurs din istoria partidului. Impus de Victor Ponta la șefia TSD, acum exact 2 ani de zile, în urma unui Congres în care a fost singurul candidat, Mihai Sturzu acuză, fară jenă, congresele fără competiție. După ce doi ani la rând nu a fost vocea tinerilor in PSD, nici duminică el nu a reprezentat vocea organizației. Să nu se spună că Sturzu a vorbit în numele Tineretului Social Democrat! A vorbit în numele propriului interes, pentru obiective pe care nu le cunoaștem și de care nici nu ne pasă. (...) Și pentru că duminică a vorbit despre curaj, să spunem că doi ani Mihai Sturzu nu a avut curajul să se lupte pentru TSD, nu a avut curajul să critice, nu a avut curajul să facă ceva. Nici măcar nu a avut curajul să își dea demisia de onoare atunci când i s-a terminat mandatul de președinte. Mihai Sturzu nu reprezintă tinerii din TSD”, precizează Gabriel Petrea într-un comunicat de presa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.